Synkronisere Airbnb-kalenderen til andre nettsteder

Hvis du har annonser på ulike nettsteder, kan du koble alle vertskalenderne dine sammen for å unngå at flere gjester bestiller på de samme datoene. For eksempel når en natt bestilles i en av kalenderne, blir den automatisk blokkert i de andre kalendre. Dette holder tidsplanen oppdatert og gjør administrasjonen av vertskapet litt enklere.

Slik fungerer det å eksportere Airbnb-kalenderen

Vi gir deg en nettadresse som du kan lime inn i kalenderen til det andre nettstedet. På denne måten sendes informasjon fra Airbnb-kalenderen din til det andre nettstedet (for eksempel VRBO eller Booking.com). Eventuelt kan du eksportere til en personlig kalender (som Google eller Apple).

Når du eksporterer, gjenspeiles endringer i Airbnb-kalenderen automatisk i kalenderen til det andre nettstedet, avhengig av nettstedets innstillinger.

Slik eksporterer du en kalender

Eksportere en kalender fra en datamaskin

1. Klikk på Kalender og velg annonsekalenderen du vil endre.
    2. Klikk på Tilgjengelighet.
    3. Under Koble sammen kalendere klikker du på Eksport av Airbnb-kalender.
    4. Kopier lenken og lim den deretter inn i den andre iCal-baserte kalenderen.

Trenger du mer hjelp? Ettersom ulike nettsteder har ulike steder å legge til nettadresser, må du kanskje finne denne informasjonen i nettstedets hjelpedel. Finn ut hvordan du eksporterer Airbnb-kalenderen til Google og Apple for å se bestillinger i den personlige kalenderen din.

Slik fungerer det å importere en kalender fra et annet nettsted

Du må få en nettadresse fra det andre nettstedets kalender og legge den til i Airbnb. På de fleste nettsteder finner du dette i en del dedikert til import og eksport av kalendere. Tips: Kontroller at nettadressen slutter på .ics – andre nettadresser fungerer ikke.

Se hvordan du importerer en kalender fra VRBO, Booking.com og Tripadvisor.

Slik importerer du en kalender:

Importer av kalender fra en datamaskin

1. Klikk på Kalender og velg annonsekalenderen du ønsker å endre.
    2. Klikk på Tilgjengelighet.
    3. Under Koble sammen kalendere klikker du på Kalenderimport.
    4. Lim inn nettadressen fra den eksterne kalenderen (f.eks. VRBO) i feltet for kalenderadresse.
    5. Gi kalenderen et navn og klikk på Lagre.

Slik vises blokkerte netter på Airbnb og i andre kalendere

Netter du selv blokkerer eller som bestilles på Airbnb, blir også blokkert i det andre nettstedets kalender. Airbnb-kalenderen din inkluderer netter som er blokkert på grunn av innstillingene for tilgjengelighet, forberedelsestid, forhåndsvarsel og minste oppholdslengde.

Netter som bestilles på et annet nettsted, blir automatisk blokkert på Airbnb når du har koblet dette nettstedets kalender til Airbnb-kalenderen din. Netter du blokkerer i en annen kalender, blokkeres imidlertid ikke alltid på Airbnb.