Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger
Vert

Velg typen hjem

Når gjester bestiller stedet ditt, vil de gjerne vite hva de får. Velg den typen hjem som best beskriver stedet ditt, og sørg for å legge til relevante og nøyaktige opplysninger.

Hele stedet

• Gjestene får hele stedet for seg selv, med egen inngang og ingen delte områder.
  • Et helt sted har vanligvis et soverom, et bad og et kjøkken.
  • Husk å gjøre oppmerksom på om du oppholder deg på eiendommen (for eksempel: "Verten oppholder seg i første etasje i hjemmet").

Rom

• Gjestene kan sove i sitt eget private soverom med dør.
  • Stedet kan i tillegg ha delte områder, for eksempel kjøkken, stue og bad.
  • Stedet kan ha delt bad, eget og tilstøtende bad eller eget bad som bare brukes av gjestene. Du kan angi dette i annonseopplysningene.
  • Les mer om rom.

Delt rom

• Gjestene sover på et soverom eller i et fellesområde som kanskje deles med andre.
  • Det er nyttig for gjestene å vite hvor mange personer rommet kan deles med.

Angi hvem som er til stede i rommet som leies ut

Når de bestiller et rom, ønsker gjestene å vite hvem hjemmet deles med, spesielt hvis verten ikke er til stede eller hvis andre gjester kan være der. Verter kan spesifisere hvem som er på stedet, når de legger ut en ny annonse, eller de kan legge det til i beskrivelsen i en aktiv annonse.

Endre type utleiested

1. Klikk på Annonser og velg annonsen du ønsker å redigere.
  2. Under Annonseverktøy klikker du på Stedet ditt.
  3. Klikk på Eiendomstype og deretter på Type utleiested.
  4. Velg et av alternativene og klikk på Lagre.