Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Guide
Gjest

Slik fungerer anmeldelser

Anmeldelser er en god måte for verter og gjester å gi hverandre tilbakemelding på. Her finner du informasjon om hvordan og hva du kan dele, mer om anmeldelser generelt, og om hvordan de fungerer for både overnattingssteder og opplevelser.

Innføring i anmeldelser: det grunnleggende

Når turen er avsluttet, ber vi deg om å skrive anmeldelse og gi stjernevurdering innen 14 dager. Hvis du deltok på en opplevelse, har du 30 dager på deg. Sørg for at anmeldelsene du skriver, er upartiske og relevante, og at de ikke bryter med retningslinjene for innhold, for å sikre at de ikke blir fjernet.

Anmeldelser av opphold
Finn informasjon om anmeldelser, og hvordan de brukes til å gi hverandre tilbakemelding.

Anmeldelser for opplevelser
Finn ut mer om hvordan Airbnb-fellesskapet er avhengig av ærlige anmeldelser.

Slik skriver du relevante og objektive anmeldelser
Les hvordan retningslinjene bidrar til nyttige, informative og nøyaktige anmeldelser for gjester og verter.

Forbudt innhold
Informasjon om hva vi tillater og ikke tillater.

Administrering av anmeldelser

Vil du skrive en ærlig anmeldelse? Du har 14 dager på deg etter utsjekking til å dele tilbakemeldingen din. Når det gjelder opplevelser, har du 30 dager på deg. Har du allerede skrevet anmeldelsen, men glemt å legge til noe? Hvis du sender inn anmeldelsen din først, kan du redigere den når som helst innenfor anmeldelsesperioden, frem til verten sender inn anmeldelsen sin. Men når verten har sendt inn anmeldelsen sin, blir begge anmeldelsene automatisk publisert, og det er ikke lenger mulig å endre noe.

Redigering av en anmeldelse du har skrevet
Få informasjon om når og hvordan du kan redigere en anmeldelse.

Anmeldelser de siste 14 dagene
Finn ut hvor lang tid du har på deg til å skrive en anmeldelse etter at en tur er over.