Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Administrer profilen din

Fortell mer om deg selv for å hjelpe andre i Airbnb-fellesskapet med å bli kjent med deg. Informasjonen i profilene kan bidra til å skape bånd mellom verter og gjester, samtidig som det øker tilliten i fellesskapet. Opplysninger du velger å dele om deg selv, kan bli fremhevet på hele Airbnb-plattformen til både verter og gjester.

Hvilken informasjon vises i profilen din?

Som standard viser brukerprofilen din nøkkelopplysninger som varierer avhengig av om du er vert, gjest eller begge deler.

For verter innebærer dette følgende:

• fornavn
  • året du ble med i Airbnb
  • år som vertskap på Airbnb
  • gjennomsnittlig stjernevurdering
  • om vi har bekreftet kontoopplysninger som identitet eller e-postadresse
  • anmeldelser fra gjester
  • anmeldelser du har skrevet
  • om du er medlem av vertsrådet
  • om du støtter Airbnb.org
  • om du er Superhost

For gjester innebærer dette følgende:

• fornavn
  • året du ble med på Airbnb
  • om vi har bekreftet kontoopplysninger som identitet eller e-postadresse
  • anmeldelser fra verter
  • anmeldelsene dine av overnattingssteder

Hvilke opplysninger er det valgfritt å vise i profilen?

Opplysningene du legger til i profilen din, utover det som er nevnt ovenfor, er valgfrie. Det betyr at du selv bestemmer hvor mye informasjon du vil gi, for eksempel om hvilke språk du snakker, hvilke interesser du har, eller hvilke sporter du liker. Vær oppmerksom på at du ikke kan endre tiåret du ble født i, eller listen over tidligere turer, men du kan skjule disse feltene slik at de ikke vises i profilen. Husk at all informasjon du oppgir i profilen din, må følge retningslinjene for innhold.

Hvis du er vert, bør du tenke over hvordan gjester kan oppfatte informasjonen du deler, siden det kan skape forventinger hos dem. Hvis du for eksempel oppgir noe i feltet "På frokostmenyen", kan det hende gjestene forventer at du lager denne retten til dem. Hvis du tilbyr tilleggstjenester, kan det også ha skattemessige og juridiske konsekvenser.

Selv om vi oppfordrer alle brukere til å ha profilbilde, og krever at verter har det, viser vi ikke gjesters profilbilder til verten før bestillingen er godkjent.

Slik redigerer du profilbildet

1. Gå til Rediger profil.
          2. Klikk på Rediger ved siden av profilbildet ditt.
          3. Velg fra biblioteket eller ta et bilde.
          4. Klikk på Send inn
            .

Oppdater innstillingene for å velge om profilen skal vises i søkemotorer (f.eks. Google)

1. Gå til kontoen din.
          2. Velg Personvern og deling.
          3. Velg Deling.

Slå av/på for å inkludere profilen din og annonsene dine i søkemotorer.

Hvis du slår på denne funksjonen, kommer søkemotorer som Google til å vise profilen din og annonsene dine i søkeresultatene.

Hvor ellers vises profilinformasjonen din?

All informasjon som vises i brukerprofilen din, kan ses av andre brukere i Airbnb-fellesskapet. Informasjonen kan også bli fremhevet til brukere på hele Airbnb, utenfor profilen din.

For verter for rom innebærer dette følgende:

• Forhåndsvisninger av profiler i søk: Vi kan gi en forhåndsvisning av profilen din i søkeresultatene når gjester søker etter Rom på Airbnb.
          • Fremheving av yrke i søk: Yrket du oppgir i profilen din, kan bli vist i søk sammen med annonsen din. Finn ut hvordan du oppdaterer dette feltet.
          • Annonse: Vi kan gi en forhåndsvisning av profilen din i annonsen din.

For alle verter innebærer dette følgende:

• Annonse: Folk kan se profilen din ved å trykke på profilbildet ditt i annonsen.

For alle gjester innebærer dette følgende:

• Ved bestillingsforespørsler: Vi viser en begrenset versjon av profilen din til verten hvis du ber om å få bestille et overnattingssted. I slike tilfeller skjuler vi profilbildet ditt før du bestiller, men viser fornavnet ditt og anmeldelsene du har fått. Vi kan også komme til å vise andre opplysninger fra profilen din, for eksempel tidligere turer, området du bor i, hvilke språk du snakker, og hvilke interesser du har.
          • Anmeldelser i annonser: Når potensielle gjester ser på en annonse, kan de se anmeldelsene utleiestedet har fått, også eventuelle anmeldelser du har skrevet. Gjester kan gå videre til den fullstendige profilen din fra alle anmeldelser du har skrevet.

Hvordan brukes personopplysningene dine?

Vi bruker profilopplysningene dine, som andre personopplysninger, i henhold til retningslinjene våre for personvern. Du finner mer informasjon her.